• Zo/Ma: Gesloten 
  • Di t/m Vrij: 08:30 - 17:30
  • Za: 09:00 - 17:00
599,-
Incl. 9 Plus pakket

Tacx Trainer Flux S Smart

De FLUX S Smart heeft alles wat je zoekt in een Smart direct drive trainer. Betrouwbaar, nauwkeurig, stil, sterk, en hij heeft een goed fietsgevoel. Deze ideale fietstrainer leent zich perfect voor jouw indoor-trainingen en is compatibel met je favoriete apps.

Nauwkeurig &betrouwbaar

Een betrouwbare, nauwkeurige en consistente vermogensmeting is essentieel om je prestatie en voortgang bij te houden. Dit is precies waar de FLUX S Smart voor is ontwikkeld, hij meet je vermogen nauwkeurig binnen 3,0%.

 

Extreem stil

De FLUX S Smart is ontwikkeld om vibraties en het geluidsniveau naar het absolute minimum te krijgen. Het resultaat is een zeer stille fietstrainer met vliegwiel.

 

Stand Alone

De slimme elektronica van deze fietstrainer maakt het mogelijk om stand-alone te trainen, zonder software. Hij volgt een progressieve vermogensgrafiek wat betekent dat het vermogen progressief toeneemt wanneer je sneller fietst. Dit is identiek aan fietsen op een vlakke weg.

 

Connectie Indicatoren

Intuïtieve LED-lampjes laten zien of de trainer is aangesloten op de netstroom en is gekoppeld aan een device via ANT+ of Bluetooth

 

Stabiel Frame

Ontworpen om de meest intense trainingssessies te kunnen weerstaan, deze fietstrainer kan alles aan. Een groot grondoppervlak garandeert maximale stabiliteit en duurzame materialen geven de kwaliteit die je verwacht.

Bekijk ook
Heeft u een vraag of wilt u meer informatie?