• Zo/Ma: Gesloten
  • Di t/m Do: 08:00 - 18:00
  • Vr: 08:00 - 20:00
  • Za: 09:00 - 17:00

Cortina

Voor de meeste Nederlanders is fietsen een way of life. Of we nu naar het werk gaan, naar school, de stad of naar de sportclub: onze fiets moet altijd voor ons klaarstaan. Met dit in gedachten ontwikkelen ze bij Cortina fietsen: e-bikes, snelle designfietsen en family bikes. En ja, ook transportfietsen! 

Cortina E-U4 Transport Dames Jet Black Mat - Liggend.jpg
De Cortina fietsen hebben duidelijk een eigen identiteit en vallen op door hun mooie details en uitgesproken kleuren. Waarom er bij Cortina zoveel aandacht aan wordt besteeds? Een fiets gebruik je - net als je tas en telefoon - elke dag. Hij moet daarom stevig en betrouwbaar zijn, maar ook heel mooi. Dit zodat elke dag weer een feestje is als je je fiets tevoorschijn haalt!

Cortina U4 Transport RAW Heren Black Gold - Liggend.jpg
Aan een vervoersmiddel dat je dagelijks gebruikt, mag je best wat eisen stellen! Hij moet sterk, betaalbaar en betrouwbaar zijn. Of het nu om een praktische transportfiets, stevige familybike, snelle e-bike of hippe designfiets gaat. Bij Cortina hebben ze aan alles gedacht! Bekijk onze uitgebreide collectie Cortina e-bikes en citybikes
Heeft u een vraag of wilt u meer informatie?