• Zo/Ma: Gesloten 
  • Di t/m Vrij: 08:30 - 17:30
  • Za: 09:00 - 17:00

Klever

Klever Mobility is een dochteronderneming van Kymco. Met meer dan 50 jaar ervaring in de scooter en motorfiets industrie, waarvan de afgelopen 20 ook op elektrische mobiliteit zijn gericht, heeft Kymco een reputatie gebouwd die zich kenmerkt door betrouwbaarheid. Die betrouwbaarheid staat ook centraal aan de ambitie van Klever sinds onze oprichting in 2011.
Ons doel is altijd en zal altijd zijn om consumenten te voorzien van de beste producten en volledige ondersteuning te bieden zolang ze onze fietsen gebruiken.


Techniek

Klever fietsen zijn geen gewone e-bikes. We hebben geen bestaande technologieën met elkaar gemengd, door bijvoorbeeld motoren en accu’s toe te voegen aan gewone fietsframes.
Wij ontwerpen onze frames specifiek voor ons exclusieve BIACTRON achter aandrijf motorsysteem dat door de eenvoudigheid van direct-drive stiller, krachtiger, robuuster en betrouwbaarder is dan de meeste middenmotor systemen.


Accu

Bij Klever weten ze dat de actieradius van groot belang is. Zo werken ze met verschillende partners om te verzekeren dat de accu’s van de hoogst mogelijke kwaliteit zijn en de beste capaciteit hebben. Bij Klever willen ze krachtige (high-speed) e-bikes maken.
Krachtige motors hebben ook meer power nodig dan andere motors. Het is vergelijkbaar met auto’s: de snelste auto met de grootste motor gebruikt ook de meeste brandstof vergeleken met een kleinere auto die langzamer optrekt. Daarom hebben Klever e-bikes niet de grootste actieradius onder alle elektrische fietsen. Wel bieden we oplossingen aan om de actieradius te vergroten. De nieuwe 850 Wh accu is in dat opzicht een grote stap vooruit. Hiermee is het mogelijk om tot 180 kilometer te fietsen.


Bescherming

Als je investeert heb in een mooie fiets, dan wil je niet dat iemand anders ermee vandoor gaat. Hiervoor zijn er bij Klever een aantal systemen die ervoor zorgen dat jouw fiets ook echt van jouw blijft. Naast je de fiets op het voorwiel op slot kan doen, is het namelijk ook mogelijk om het alarmsysteem op de fiets in te schakelen. Het BIACTRON achter aandrijfsysteem heeft een ingebouwde bewegingssensor met alarm en wielvergrendeling. Als de wordt weggeduwd gaat het alarm af en zal de motor de fiets afremmen zodat hij niet weg kan rollen.


Proefrit

Wij kunnen ons goed voorstellen dat je enthousiast bent geworden over het merk Stromer. Om je nog beter kennis te laten maken met het merk, is het mogelijk om een gratis proefrit te maken. Ook de fiets een week lang lenen is mogelijk. Dit kost €200,-. Mocht je na deze leenperiode overgaan tot aankoop, dan krijgt je van ons deze €200,- terug!

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie?