• Zo/Ma: Gesloten 
  • Di t/m Vrij: 08:30 - 17:30
  • Za: 09:00 - 17:00

Qwic Premium Q

De meest vooruitstrevende e-bike van Qwic nu in de winkel bij Gek van Fietsen.nl!


Met een eigenzinnig en onderscheidend design brengt de Premium Q de Nederlandse fietsproducent Qwic naar een hoger niveau wat betreft veiligheid, connectiviteit en prestaties. Hiermee zet Qwic een grote stap naar het hoogste segment binnen de e-bike markt. De Qwic Premium Q staat vanaf nu in de showroom bij Gek van Fietsen.

Qwic Premium Q persbericht.png

Herkenbaar Design

De Premium Q is samengesteld uit de meest hoogwaardige componenten en een uniek design, waar verschillende gerenommeerde designers aan hebben gewerkt. Er is veel aandacht besteed aan het ‘interieur’ van de e-bike, waarbij de motor, de accu en veel andere innovaties, zijn verwerkt in het frame.

Superieure kracht

Met de stilste en krachtigste e-bike motor op de markt en een accu van maar liefst 756 Wh, brengt Qwic twee krachtbronnen samen die de Premium Q uniek maken in haar segment. De gloednieuwe, volledig in-house ontwikkelde accu is opgebouwd met celtechnologie en chips uit de elektrische auto-industrie. Speciaal voor de Premium Q is er een fast charging station ontwikkeld om de accu thuis sneller én slimmer te laden. In drie uur tijd is de batterij 100% vol!

Verbonden met je Qwic

De Premium Q beschikt ook over een aantal anti-diefstaleigenschappen, zoals het geïntegreerde GPS systeem met de service van G4S, ’s werelds grootste security bedrijf. Hierdoor kan een gestolen Premium Q altijd gevonden worden met de ‘Find my bike’ functie in de nieuwe QWIC-app. Zorgen over een gestolen fiets zijn hiermee verleden tijd, want er is een volledige vergoeding wanneer de fiets niet wordt gevonden. Daarnaast beschikt de applicatie over een 24/7 roadside assistance, een pechhulp-service voor QWIC-fietsers.

Proefrit maken?
Met de Premium Q heeft Qwic een fraaie e-bike met een unieke uitstraling toegevoegd aan hun collectie. Bij Gek van Fietsen verwachten ze dan ook veel aandacht voor de Premium Q. “Het is echt een vernieuwende e-bike die voldoet aan de verwachtingen van deze tijd. De connectiviteit, de belt aandrijving en de geïntegreerde GPS zijn samen nog weinig verkrijgbaar. De Premium Q is verkrijgbaar vanaf 4499,- euro. Wij nodigen je van harte uit bij ons in de winkel voor meer informatie en een proefrit”, aldus Rik de Bruin.

2020_cutout_premium-q_mn8belt_female_asphalt-black-1536x1056.pngDC285325-DE01-44A4-B724-72F311A380F1_234524-0_117101.png

 

 

 

 

 

 

Gek van Fietsen.nl
Frederik Hendrikstraat 2
2405ES Alphen aan den Rijn
Info@gekvanfietsen.nl
0172 499 586

Hieronder vind je een selectie van ons assortiment

Helaas is deze categorie nu niet compleet op onze website zichtbaar. Voor ons volledige aanbod nodigen wij je graag uit in onze winkel in Alphen aan den Rijn!

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie?