• Zo/Ma: Gesloten 
  • Di t/m Vrij: 08:30 - 17:30
  • Za: 09:00 - 17:00

Stromer

myStromer AG ontwikkelt en verkoopt innovatieve e-bikes. De kracht van het bedrijf ligt in de ontwikkeling van mechanische componenten, elektrische componenten, software en de volledige systeemintegratie. De energie die er nodig is voor het maken van een Stomer highspeed e-bike wordt volledig geleverd door zonnecellen op het dak van de fabriek. 

De power

Alle motoren van Stromer zijn echte krachtpatsers. Zeker de nieuwe SYNO Sport is met een indrukwekkend koppel van 48Nm en 850 watt aan vermogen een echt powerhous. De motoren worden allemaal op de fabriek in Zwitserland ontwikkeld, getest en geoptimaliseerd. Maar het beste: Ze zijn ondergebracht in de achternaaf, wat voor stuwkracht en rijgevoel betreft het cruciale verschil maakt.

Het ontwerp

De Stromer e-bikes hebben een minutieus opgeruimd ontwerp. Nergens hangt iets ergens aan, nergens steekt iets uit. Nergens is het design een kwestie van toeval. Onder vaklui staat dit bekent als een geïntegreerd design.

De actieradius

De accu’s van Stromer hebben een uitstekend uithoudingsvermogen. Een volle accu’s gaan wel tot 180 kilometer mee. Zelfs met maximale motorondersteuning bedraagt de actieradius 60 kilometer. Dat is gemiddeld vier keer meer dan de gemiddelde afstand naar werk in Duitsland.

De connectivity

De Stromer e-bikes kunnen geweldig met hun eigenaars overweg. Dit wordt verzekerd door OMNI connect, de app en een cloud-gebaseerd platform dat je een directe, betrouwbare verbinding met je e-bike geeft. Altijd. Overal.

Stromer ST1 Launch Edition

Legendarisch door het dagelijks leven.
In 2011 veroorzaakte de ST1 voor het eerst een sensatie en is internationaal doorgestart. Nu is de legende volledig herzien en opnieuw uitgegeven als een gelimiteerde oplage: Met duidelijke lijnen, een display geïntegreerd in de bovenbuis en betrouwbare aandrijving, vertegenwoordigt de ST1 Launch Edition een nieuw tijdperk van rijplezier.

Spannende look, ontspannen rit.
Aanpasbare zitpositie met banden met een groot volume en optionele demping maken rijden op uw ST1 LE tot kwaliteitstijd.

Statement in vorm en kleur – de ST1 Launch Edition.
Als rijplezier een kleur heeft, dan deze! In schitterend Yellow en met geïntegreerd design brengt de ST1 LE plezier op het woon-werkverkeertraject

Met stuwkracht op het traject.
De ST1 LE biedt tot 45 km/u ondersteuning van de achterwielmotor en brengt u krachtig naar uw bestemming.
Vergroot uw radius: de ST1 LE.

Met een bereik tot 120 kilometer – optioneel uitbreidbaar tot 180 kilometer – heeft de ST1 Launch Edition uithoudingsvermogen voor uw programma.

Smart verbonden via Stromer OMNI B.
Uw ST1 Launch Edition begrijpt u: Met Stromer OMNI B kunt u per Bluetooth motorinstellingen aanpassen aan uw behoeften en handige functies gebruiken zoals Smartlock.

Proefrit
Wij kunnen ons goed voorstellen dat je enthousiast bent geworden over het merk Stromer. Om je nog beter kennis te laten maken met het merk, is het mogelijk om een gratis proefrit te maken. Het is ook mogelijk de fiets een week lang te huren. Zo kan je in optimale omstandigheden ontdekken of een Stromer Highspeed e-bike echt iets voor jou is. De fiets een week huren kost €200,-. Mocht je na deze leenperiode overgaan tot aankoop, dan krijgt je van ons deze €200,- terug!
Heeft u een vraag of wilt u meer informatie?