• Zo/Ma: Gesloten 
  • Di t/m Vrij: 08:30 - 17:30
  • Za: 09:00 - 17:00

Urban Arrow

Bij Urban Arrow willen ze koploper zijn in stedelijke mobiliteit. De designfilosofie is helder en gewaagd: always ahead. Ze passen deze filosofie toe sinds de eerste Urban Arrow werd gemaakt in 2010. Met als doel om het stedelijke voertuig van de toekomst te bouwen, zijn ze begonnen met het ontwerpen van een elektrische bakfiets die je nooit in de steek laat en makkelijk te hanteren is in het verkeer. Robuust, maar wendbaar. Duurzaam en toch licht. Het resultaat is een iconische aluminium frame. Na meerdere jaren van optimalisatie zijn ze er bij Urban Arrow trots op dat dit ontwerp in essentie hetzelfde is gebleven.

Verandert met je mee
Bij Urban Arrow begrijpen ze dat je behoeften en die van je gezin na verloop van tijd veranderen. Daarom zijn alle Urban Arrows modulair. Dit geeft je de vrijheid om te kiezen tussen verschillende voorframes. Een box die groot genoeg is voor je kinderen, of misschien een compactere uitvoering. Alles is mogelijk. Net zoals je wensen, kan je fiets ook veranderen.
 

Smart Urban Mobility
Steden moeten mooi en leefbaar blijven is het streven van Urban Arrow. blijven. Daarom definiëren ze een compleet nieuwe transportcategorie: Smart Urban Mobility. Straten raken overbelast raken tegelijkertijd is er de groeiende behoefte om luchtvervuiling (snel) tegen te gaan. Door het laadvermogen van een auto en de wendbaarheid van een e-bike te combineren, creëert Urban Arrow het ultieme voertuig om alles wat je dierbaar is van A naar B te brengen - en daar voorbij. Schoon, veilig, stijlvol en snel.
 
 
Proefrit
Wij kunnen ons goed voorstellen dat je enthousiast bent geworden over het merk Urban Arrow. Om je nog beter kennis te laten maken met het merk, is het mogelijk om een gratis proefrit te maken. Ook de fiets een week lang lenen is mogelijk. Dit kost €200,-. Mocht je na deze leenperiode overgaan tot aankoop, dan krijgt je van ons deze €200,- terug!
Heeft u een vraag of wilt u meer informatie?