• Zo/Ma: Gesloten 
  • Di t/m Vrij: 08:30 - 17:30
  • Za: 09:00 - 17:00

Cervélo Caledonia

Een compleet nieuw ontworpen racefiets die niet alleen uitstekend presteert op glad gestreken asfalt, maar ook buiten de gebaande paden prima op zijn plek is. Ontwikkelt met maar één doel voor ogen: ontwerp een racefiets voor de echte fietser. Maak kennis met de Cervélo Caledonia (5)!

Cervelo-Logo.png
Caledonia 5

De Caledonia 5 is geïnspireerd op eigen ervaringen tijdens lange buitenritten en hiernaar ontworpen en vormgegeven. Je zou het een 'all road'- of' endurance'-fiets kunnen noemen, maar als het er op aankomt is de Caledonia de fiets waar we naar reiken als de kilometerstand tot ver boven de 100km komt. Je komt van alles tegen tijdens lange ritten. Gladgestreken asfalt, hobbelige bestrating en soms zelfs onverharde wegen. Bij Cervélo hebben ze met de Caledonia 5 een fiets gebouwd die dit aankan. Er kunnen zelfs spatborden gemonteerd worden voor het geval de onheilspellende wolken veranderen in een stortbui.

Racefietsen zijn geen kwetsbare machines die alleen bedoeld zijn om vermogen om te zetten in snelheid. Ze zijn het verlengstuk van onze ziel, van de manier waarop we onze wereld willen zien, en de levens die we willen leven. Soms betekent dat afsteken door het gras, maar soms ook het onverharde op links dat ons naar het onbekende leidt. De Caledonia-5 is een fiets voor de moderne rijder.

(Technische beschrijving? Klik op de afbeelding)
Inpagebanner Caledonia.jpg

 
Caledonia

De Caledonia is een fiets voor de echte fietser. Het is geen Grand Tour-fiets waar de dunste bandjes onder zijn gemonteerd. Het is ook geen gravelbike die je laat genieten op het onverharde. Het is een fiets voor de ritten die beginnen in het café. Om vervolgens de stad uit te vluchten, te slingeren over afgelegen paden, als het moet het gravelpad te bedwingen, om vervolgens met een lange afdaling weer huiswaarts te keren.

In een hokje te plaatsen is de Caledonia niet. Dat is wat deze fiets zo leuk maakt. Een fiets die nodig was tijdens de donderdagavondritten met routes die vroegen om een R5 met brede banden, of een gestroomlijnde Aspero. Een nieuw type fiets werd geboren.

(Technische beschrijving? Klik op de afbeelding)Inpagebanner Caledonia 2.jpg


Contact

Meer informatie over de Cervélo Caledonia? Neem telefonisch contact op (0172 - 499586) of vul onderstaand contact formulier in.