Cortina Brandspot

Bij Gek van Fietsen hebben we één van de exclusieve Cortina Brandspots. Het hippe fietsmerk Cortina heeft in  een klein aantal winkels in Nederland een Brandspot geopend voor de trendy fietser. Hier vind je de complete collectie Cortina-fietsen onder één dak!  

De Cortina Brandspot is een vernieuwend winkelconcept van het Nederlandse fiets en accessoires merk Cortina. Cortina is hét lifestylemerk voor fietsen en een belangrijke speler op de Nederlandse fietsmarkt. Onder het motto ‘Fietsen is Fashion’ brengt Cortina trendy fietsmodellen waar je mee gezien wil worden. De collectie bestaat uit heren- en damesfietsen in drie verschillende stijlgroepen bij steeds meer bijbehorende accessoires en gadgets.

In de Cortina Brandspot staat de Cortina-beleving centraal. Niet alleen vind je er de volledige Cortina-collectie, maar de Brandspot wordt ook het decor van de exclusieve ‘catwalkmodellen’.  Deze exclusieve fietsen worden beperkt geleverd, exclusief via de Brandspots. Daarom is het extra de moeite waard om onze winkel vaker te bezoeken en op de hoogte te blijven van dit unieke aanbod.

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie?   — Vul dan het onderstaande formulier in

×
×