Race fiets verhuur

Altijd al een keer uitgebreid een racefiets willen proberen of een weekendje willen racen met vrienden of familie? Dan kunt u nu gebruik maken van onze huur racefietsen!

Wat houdt het in?

Wij bieden u de kans om kennis te maken met een racefiets zonder dat u direct een fiets hoeft aan te schaffen. U kunt dan alleen of in een groep uitgebreid kennis maken met het rijden op een racefiets door er'één te huren. Omdat wij het belangrijk vinden dat u op een kwaliteitsfiets de weg op gaat verhuren wij hoogwaardige Giant Carbon racefietsen met goede componenten in de maatvoeringen S t/m XL. De fietsen worden verhuurd inclusief reparatieset, fietspompje en fietscomputer, zodat u compleet uitgerust op pad kunt.

Wat kost het?

U kunt de racefiets huren voor een willekeurige periode.  De kosten zijn:

per dag: € 29,-*

3 dagen: € 75,-*

1 week: € 150,-*

Voor afwijkende periodes gelden tarieven op afspraak.

* De prijzen zijn inclusief verzekering tegen schade met een eigen risico van € 250,-. Bij het ophalen van de fiets betaalt u een waarborgsom van € 250,- en bent u verplicht een officieel legitimatiebewijs te tonen.

Extra informatie

Mocht u na de huurperiode besluiten een racefiets bij ons aan te schaffen wordt de huurprijs (deels) in mindering gebracht op de nieuwprijs**.

Wat voor fiets krijgt u mee? Wij verhuren de Giant TCR Composite 2 in de maten: S, M, ML, L en XL. De fietsen zijn afgemonteerd met Shimano 105 / Ultegra compact en combinatiepedalen. Zowel voor SPD als gewone schoenen. SPD-SL pedalen kunnen wij op aanvraag ook monteren.

Wilt u een huurfiets reserveren? Bel naar 0172 - 499586 of stuur een mail met al uw gegevens en de gewenste huurperiode naar info@gekvanfietsen.nl

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie?   — Vul dan het onderstaande formulier in

×
×