Vacatures

Wij zijn opzoek naar extra personeelsleden voor onze Service & Techniek afdeling. Ben jij een geschikte kandidaat om ons team te versterken?

Per direct zijn wij opzoek naar een goede, enthousiaste fietstechnicus/monteur!

Binnen ons team is een vacature voor een hele goede fietstechnicus/monteur (allround), met goede communicatieve vaardigheden! Je werkzaamheden bestaan uit het verzorgen van service- en onderhoudsbeurten en reparaties aan race- en MTB-fietsen, stadsfietsen en elektrische fietsen. Daarnaast adviseer je onze klanten en maak je, reparatie analyses en offertes. Je bent enthousiast en op de hoogte van de technische ontwikkelingen in de fietsenbranche.

Lees meer.........

 

Per direct zijn wij opzoek naar een goede Service & Techniek coördinator / Chef werkplaats!

Binnen ons team is een vacature voor een ervaren Service & Techniek coördinator / Chef werkplaats, met goede communicatieve vaardigheden! Naast je onderhoud en reparatie werkzaamheden bestaat je taak uit het coördineren van de Service & Techniek afdeling. Je stuurt de andere leden van de Service & Techniek team aan en deelt het werk in. Je staat altijd in contact met onze klanten voor het aannemen van werkzaamheden en het verhelpen van technische problemen. Daarnaast adviseer je onze klanten en maak je, reparatie analyses en offertes. Je bent enthousiast en goed op de hoogte van de technische ontwikkelingen in de fietsenbranche. Uitgebreide kennis van elektrische fietsen is daarin een pré.

Lees meer.........

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie?   — Vul dan het onderstaande formulier in

×
×