• Zo/Ma: Gesloten 
  • Di t/m Vrij: 08:30 - 17:30
  • Za: 09:00 - 17:00
5.599,- 4.999,-
Incl. 9 Plus pakket

Klever X Speed Dark grey incl. 850Wh accu

Houdt je van ongekende snelheid met behoud van comfort? Dan is de Klever X Speed de highspeed e-bike die je zoekt. 

De Klever X Speed highspeed e-bike is een echte krachtpatser. De 600W stille motorbrengt je makkelijk naar 45 km/h. Het frame van de Klever X is echt stijf, en de 27,5 inch velgen met Super Moto X banden, geven je het rijgevoel van een "high performance road bike".

Een van de meest aantrekkelijke aspecten van de Klever X Speed hispeed e-bike is dat hij zo 'clean' is. Alle kabels lopen zoveel mogelijk door de stuurpen en het frame.

De accu is ingenieus geïntegreerd in het midden van het frame, en daarmee van de fiets, en is op deze manier een vanzelfsprekend onderdeel van deze snelle elektrische fiets geworden. Wij adviseren om de fiets te kopen met de 850Wh accu, zodat je met een hoge snelheid toch een goede actieradius kan behalen. Wil je toch liever de 570Wh accu? Dat kan uiteraard. Je kunt wat minder kilometer maken, maar de fiets wel 350 euro goedkoper.

Je haalt dus echt 45km per uur met deze 600W motor, de afmontage is Shimano Deore XT 11S, de Magura MT4e (180) hydraulische schijf remmen zijn erg goed en de verende voorvork maken de fiets ook nog eens extra comfortabel.

 

In combinatie met de geweldige rijeigenschappen is de Klever X Speed hierdoor in het segment speed pedelecs een top vertegenwoordiger van een nieuwe generatie hi-speed e-bikes. 

Bekijk ook
Heeft u een vraag of wilt u meer informatie?