0172 - 499 586

Voor ieder type fietser verkopen we een e-bike. Ontdek de vele voordelen van de e-bike waaronder meer comfort, gemak en bovendien puur genieten!

Lees meer

Fit en mobiel

De e-bike is een gezond alternatief voor iedereen die fit en mobiel wil blijven. Op de e-bike blijf je in beweging, maar dan wel volledig aangepast aan je eigen wensen en mogelijkheden. Je maakt gebruik van wat extra ondersteuning, zonder de nadelen van geluidsoverlast en uitlaatgassen. Gezond voor jezelf en gezond voor het milieu.

Lees meer 9pluspakket Doe de checklist

Korte ritjes

Hoe vaak neem je niet de auto, puur uit gewoonte, terwijl je op korte afstanden met de fiets eigenlijk sneller bent? De e-bike kan dan net dat ene zetje geven om overstag te gaan. Zo kiezen steeds meer jonge ouders voor een e-bike, voorzien van een kinderzitje. Boodschappen doen, naar school, een bezoekje aan de sportschool: als je erop let, zie je de e-bike ineens overal!

Lees meer 9pluspakket Doe de checklist

Naar je werk en terug

De e-bike is uitermate geschikt voor woon-werkverkeer. Waarom zou je iedere dag in de file staan of in een overvolle trein, als je ook de fiets kunt nemen? Met een e-bike heb je geen last van tegenwind en leg je met gemak een woon-werkafstand van 15 tot 50 kilometer af. Je komt op tijd op je werk en beweegt ook nog eens meer: dat zijn twee vliegen in een klap.

Lees meer 9pluspakket Doe de checklist

Puur genieten

Ook de recreatieve fietser heeft inmiddels het gemak van de e-bike ontdekt, zowel voor korte als lange tochten. Gaat het lekker, dan fiets je op eigen kracht. Heb je wind tegen of al flink wat kilometers in de benen? Dan schakel je de elektrische trapondersteuning in, zo veel of weinig als je zelf wilt. Ideaal voor op vakantie of voor een ontspannen dagje uit.

Lees meer 9pluspakket Doe de checklist

Sportieve snelheid

Een actuele trend is de highspeed e-bike. Deze komt tegemoet aan de hoge eisen van een groeiende groep etsers die meer sportiviteit wil. De highspeed e-bike kan een snelheid van 45 kilometer per uur behalen, wat bijvoorbeeld erg aantrekkelijk is bij een grotere woon-werkafstand. Aan het gebruik van deze ets zijn wel extra veiligheidsregels verbonden, zoals het dragen van een helm, een brom etskentekenregistratie en een WA verzekering

Lees meer 9pluspakket Doe de checklist

9PlusPakket

In de winkel van Gek van Fietsen zijn alle belangrijke merken e-bikes vertegenwoordigd. Bij zo'n aanschaf wil je kunnen terugvallen op een 9PlusPakket van service en deskundigheid.

Lees meer

Checklist

Doe de checklist en ondek welke fiets het beste bij u past. Neem de ingevulde checklist mee naar de winkel voor een optimaal advies.

Doe de checklist

Fietsmotor

Je hoeft minder hard te trappen.

Lees meer

krachtsensor

Bewegingssensor krachtsensor combinatie.

Lees meer

Accu

De accu levert stroom aan de fietsmotor.

Lees meer

Actieradius

De actieradius is de afstand die je kunt fietsen.

Lees meer