Stromer elektrische fietsen

Stromer ST2 Syno Drive Sport

Meest innovatieve E-bike op de markt

De collectie van Stromer bestaat uit 2 modellen die verkrijgbaar zijn in dames en herenmaten en in verschillende kleuren. Het absolute topmodel in de collectie is de ST2, de meest innovatieve E-bike op de markt met optimale prestaties.

De motor die gebruikt wordt in de Stromer ST2 is een borstelloze gelijkstroommotor. Omdat de motor volledig is geïntegreerd in de achteras zijn de industriële kogellagers het enige wrijvingspunt, wat een zeer stil, ultra-efficiënt en vrijwel onderhoudsvrij systeem oplevert.

De ST2 biedt trapondersteuning tot 45 km/u zodat u zelfs boven uw normale fietssnelheid nog uw krachten kunt sparen. Om deze krachten in goede banen te leiden is de ST2 uitgerust met steekassen voor en achter voor meer stijfheid en veiligheid. De grote Li Ion accu met 814Wh aan vermogen biedt een bereik van 150 km en kan direct in de fiets worden opgeladen of u kunt hem uit de fiets mee nemen.  Een magnetische EnergyBus aansluiting op de accu voldoet aan de open standaard voor integratie en communicatie tussen elektrische onderdelen van lichte elektrische voertuigen.

Stromer fietsen Stromer fietsen Stromer fietsen

Stromer ST2 Syno Drive Sport

Stromer is een topmerk uit Zwitserland dat uitsluitend E-bikes produceert van bijzondere klasse.  Het jonge merk Stromer is opgericht in 2009 en onderscheidt zich in de E-bike wereld van andere merken. Door de zelf ontwikkelde technologie, de innovaties in de fiets, de uitzonderlijke kwaliteit en de premium-positionering heeft Stromer een unieke collectie.

Alle Stromer elektrische fietsen zijn uitgevoerd met een uitneembare accu in de framebuis en een krachtige motor in het achterwiel. De meest gebruikte motor is de Power48, die ondersteuning levert tot 45 km/u. Door de brede banden en de optimale gewichtsverdeling heeft de fiets een gunstige wegligging en een zeer stabiele rijstijl, ook met hoge snelheden.

De fiets rijdt daardoor fantastisch en voelt veilig aan, daarom hebben wij gekozen voor Stromer.

Wij zijn als exclusief verkooppunt aangesteld voor onze regio en hebben de Stromer modellen in onze showroom gepresenteerd. Tevens is het mogelijk om een proefrit te maken. Hiervoor kunt u bij ons een afspraak maken. 

Zeer vooruitstrevende digitale connectiviteit

Stromer is zeer vooruitstrevend als het gaat om digitale connectiviteit en heeft daarmee een voorsprong op de concurrentie. De revolutionaire nieuwe interface van de ST2 biedt een draadloze verbinding tussen de fiets en andere contactpunten zoals het Stromer Portal en uw smartphone. Hierdoor kunnen de ontwikkelaars handige functies inbouwen zoals op slot zetten op afstand. De prestatie-instellingen van de fiets kunt u fine tunen vanaf uw smartphone, u kunt draadloos firmware updaten, u kunt op afstand fietsgegevens lezen en functies bedienen en met de Smartphone App kunt u uw fiets op afstand op slot zetten, of juist van het slot halen.  

Dit is allemaal mogelijk dankzij Omni, het eigen cloud-based platform van Stromer. Omni biedt niet alleen diefstalbescherming, het slaat ook de onderhoudsgegevens van uw Stromer op en maakt zo uw leven maar ook dat van ons als Stromer dealer een stuk makkelijker.

 

De modulaire E-bike

EEN VOLLEDIG NIEUW CONCEPT, DE E-BIKE OP MAAT. DOE HET HELEMAAL OP UW MANIER.

Frame

Kies uw eigen framemaat, kleur en bepaal zelf hoe en waar het Stromer logo op uw fiets te zien is. Comfort is belangrijk, de Stromer is er daarom in dames- en herenuitvoering.

Onderdelen

Alle Stromers hebben hydraulische schijfremmen en Schwalbe BigBen-banden. Onze lichte carbon voorvork maakt het af, of kies voor een geveerde vork als u nog meer comfort wilt. Kies voor het Elite- of het Platinum-model, afhankelijk van hoeveel versnellingen u wilt.

Accessoires

Uw e-bike moet passen bij u levensstijl. Of u nu pendelt, door de stad zwerft of uw e-bike gebruikt om boodschappen mee te doen, wij maken de accesoires die u nodig hebt om uw e-bike zo veelzeidig mogelijk te maken.

Aandrijving

Met twee verschillende accu's om uit te kiezen en drie verschillende motortypes past uw Stromer altijd bij uw behoeften. Mountain 25 als Pedelec (25 km/u) en Mountain 33 en Power 48 als Speed Pedelecs (45 km/u).

 

Onderhoudsvrij systeem

Het andere model uit de collectie is de Stromer ST1. Omdat de motor volledig is geïntegreerd in de achteras zijn de kogellagers het enige wrijvingspunt, wat een ultra-efficiënt en vrijwel onderhoudsvrij systeem oplevert. Tijdens een gemiddelde rit op de ST1 verbruikt de fiets minder dan 1 kilowattuur per 100 kilometer.

De motor van de ST1 is verkrijgbaar in drie configuraties: Mountain 25* biedt een soepele, krachtige rit en is tegelijkertijd zuinig. Mountain 33 heeft genoeg vermogen en koppel voor ritten bergop of met een aanhanger en Power 48 levert de maximale snelheid van 45 km/u en maakt korte metten met verschillende soorten terrein. De fiets is verkrijgbaar met verschillende type accu's en opties.

Leven en stijl

Jaren van doordacht Zwitsers design en technisch onderzoek hebben geleid tot het ontstaan van de Stromer ST1: de nieuwe standaard voor e-bikes die u verwachtingen radicaal wijzigen. Ontdek hoe de stijl en de kracht van deze op u wensen aangepaste e-bike het vervoer in de stad een boost geeft en fietsen weer leuk maakt.

 

Specificaties S2

Remmen Magura MT2/4, 180 mm, met geïntegreerde recuperatieremsensor
Groep Shimano, 20 versnellingen, 52x36T, CS 11-34T
Koplamp Supernova, ontwikkeld voor Stromer
Achterlicht Busch + Müller Toplight Mini
Dagverlichting Stromer, voor en achter geïntegreerd (beschikbaar op basis van landelijke wetgeving)
Spatborden Stromer, lichtmetaal
Bagagedrager Racktime, ontwikkeld voor Stromer
Banden Schwalbe BigBen 26x2,15, ontwikkeld voor Stromer
Standaard Pletscher Optima ARA
Zadel Stromer custom

Meer informatie over Stromer ST2 Syno Drive Sport

×
×