Deel uw ervaringen met Gek van Fietsen of onze producten op deze pagina. Voeg uw eigen recensie of uw eigen fietsverhaal toe en deel dit met andere fietsliefhebbers. U kunt ook zelf routes delen die u aanraadt of waar u goede herinneringen aan heeft. Kortom deel uw ervaringen en laat zien dat u net zo Gek van Fietsen bent als wij!


A.C Tegelaar door op 07-03-2019 21:01

Sinds 3 weken ben ik de trotse bezitster van een elektrisch fiets, de Lugano. Heel blij ben ik er mee,leuk geholpen door Mark. Top!!

S Janssen door op 29-11-2018 17:50

Deze maand Stromer ST5 bij Gek van Fietsen gekocht, inmiddels onze 4de fiets van deze meer dan prima zaak. Vakmanschap, service, klantvriendelijk en een plek waar men nog tijd voor je heeft. Al met al weer TOP geholpen. Het fietsen op de Stromer is iedere weer een genot.

Wim  Bekkering door op 22-08-2018 17:30

Al meer dan 50 jaar klant bij jan de bruin en later gek van fietsen. Van de eerste fietsen voor onze kinderen tot de ebike voor moeders en de race- en toer fietsen voor mij. Nog steeds santos toer- en racefietsen in gebruik. Moet wel gek gaan als ik geen klant meer zou zijn bij hans en de crew.

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie?   — Vul dan het onderstaande formulier in

×
×