Evenementen

Finale avond Zesdaagse van Rotterdam

Ga mee naar de finale avond van de zesdaagse van Rotterdam!

Eén van de eerste grote sportevenementen van het jaar is de Zesdaagse van Rotterdam. Elk jaar komen in Rotterdam Ahoy de beste baanrenners ter wereld samen. Zes dagen felle wielerstrijd in de koppelkoers, achter de derny en op de sprint. Absolute topsport!

Wij nodigen je uit om met ons mee te gaan naar de finale avond van de zesdaagse van Rotterdam. We bieden je een compleet verzorgde avond aan om samen met andere sportliefhebbers het koppel Havik/Stroetinga aan te moedigen van het Vlasman Cycling team.

We verzamelen om 17.00 uur bij Grand Café Eight om gezellig te starten met een 2 gangen maaltijd, waarna we met de bus vertrekken naar Ahoy. Daar kunnen we de gehele avond genieten van de Zesdaagse en het entertainment eromheen. Rond 23.15 uur zullen we vanuit Ahoy weer met de bus terug rijden naar Alphen aan den Rijn.

dinsdag 9 januari 2018 van 17.00 tot 00.00 uur

Arrangement zesdaagse van Rotterdam

Arrangement zesdaagse van Rotterdam

In dit speciale zesdaagse arrangement is inbegrepen: 2 gangen diner incl. drankjes, toegangsticket zesdaagse van Rotterdam en bus vervoer van Alphen naar Ahoy en terug. Normale prijs 75,- euro.

Personalia

Totaal: 00.00

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie?   — Vul dan het onderstaande formulier in

×
×