• Zo/Ma: Gesloten 
  • Di t/m Vrij: 08:30 - 17:30
  • Za: 09:00 - 17:00
179,99
Incl. 9 Plus pakket

Lumos Helm Uni - Zwart

De Lumos fietshelm is uniek uitgevoerd met verlichting, richtingaanwijzer en remlichten voor optimale veiligheid in het verkeer.

De Lumos helm heeft een goede pasvorm en is voorzien van een groot aantal leds. De voorkant van de helm heeft 10 heldere witte leds. De achterkant heeft 16 rode ledjes en 16 oranje ledjes voor de richtingaanwijzers.

De helm kan via bluetooth verbonden worden met je telefoon en de Lumos App. Je kan met behulp van de app instellingen wijzigen en ook het batterijpercentage zien van zowel de helm als de afstandsbediening die op het stuur van je fiets gemonteerd kan worden.

De helm beschikt ook over een intelligente accelerometer sensor. Deze sensor registreert of je snelheid afneemt. Zodra je snelheid mindert, licht de gehele achterkant van de helm op als een soort remverlichting.

De stuur afstandsbediening is klein, onopvallend, waterbestendig en gemakkelijk te monteren. Je hoeft de batterij van de afstandsbediening een keer in de paar maanden op te laden.

De batterij in de helm gaat ongeveer 6 uur mee op de knipperende modus en 3 uur in de vaste modus. Na een 2 uur opladen is de helm batterij weer volledig opgeladen.Het gewicht van de Lumos helm is 440gram

 

De helm wordt geleverd inclusief afstandsbediening voor op het stuur en USB-lader. De Lumos helm is uiteraard volledig getest op veiligheid en voldoet aan de Europese en Amerikaanse veiligheidseisen.

De helm is leverbaar in de kleuren Cobalt Blue, Charcoal Black, Electric lime, Yellow en Pearl White. De Universele maatvoering van 54 tot 61 cm maakt deze helm passend voor de meeste berijders.

Bekijk ook
Heeft u een vraag of wilt u meer informatie?