Onderhoud

Wij zijn uw specialist in het onderhouden en repareren van fietsen, en we zijn van alle merken thuis. In onze Service & Techniek afdeling kunnen we onderhoud verrichten aan alle merken en type fietsen. Als lid van de BOVAG-afdeling Tweewielerbedrijven is ons bedrijf gecertificeerd en geeft het de zekerheid van drie maanden garantie op alle verrichte reparaties en onderhoudsbeurten, inclusief arbeid en onderdelen. Bij ons werken technici die veel ervaring hebben en op de hoogte zijn van de nieuwste technieken in de fietsmarkt. Om welk merk of type het ook gaat, u kunt er van op aan dat uw fiets in goede handen is.

Om te bepalen wat wij aan u fiets moeten onderhouden hebben wij een onderhoudsoverzicht samengesteld waar u de gewenste onderhoudsbeurt voor uw fiets kunt kiezen. Zo zijn er voor elk type fiets 3 mogelijkheden beschikbaar waar u uit kunt kiezen.

1. De basis beurt. Tijdens de basis onderhoudsbeurt komen de belangrijkste punten van uw fiets aan de orde en weet u zeker dat u fiets veilig is op het gebied van remmen, versnellingen en verlichting.

2. De complete beurt. Bij de complete onderhoudsbeurt wordt u gehele fiets goed onder handen genomen en kunt u er vanuit gaan dat uw fiets op alle punten weer piekfijn in orde is. De fiets wordt volledig gecontroleerd, gesteld en gesmeerd.

3. De onderhoudsbeurt Deluxe. Tijdens onze uitgebreide onderhoudsbeurt komt u fiets weer bijna als nieuwe voor de dag. De fiets wordt volledig gecontroleerd, gesteld en gesmeerd. Maar daarnaast worden belangrijke gemonteerde onderdelen opnieuw met vet gemonteerd en wordt uw fiets netjes schoon gemaakt.

Kijk voor alle opties in ons onderhoudsoverzicht. U vind hier het onderhoudoverzicht voor stadsfietsen, elektrische fietsen, Toer & Trekkingfietsen en Race & ATB. Voor alle onderhoudsbeurten geldt dat u een afspraak kunt maken om uw fiets op de gewenste dag in te plannen. Bel ons of mail ons voor het maken van een afspraak.

Alle genoemde prijzen zijn exclusief het vervangen van onderdelen en materialen. Op al onze onderhoudsbeurten zijn de BOVAG garantievoorwaarden van toepassing.  

 

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie?   — Vul dan het onderstaande formulier in

×
×