• Zo/Ma: Gesloten 
  • Di t/m Vrij: 08:30 - 17:30
  • Za: 09:00 - 17:00

Over ons

Bij Gek van Fietsen doen we onze naam eer aan. Tot ver in de regio staan we bekend als een toonaangevende dealer van topmerken, die we volledig op maat en naar wens leveren. We voeren daarnaast een uitgebreid assortiment aan kleding, schoenen en accessoires. En ja, natuurlijk maken we gebruik van de nieuwste technologieën voor opmeting, onderhoud en reparatie.

Onze klanten zijn fietsers, van alle leeftijden en alle categorieën, die op een prima service rekenen. Dus wat uw wensen ook zijn, wij zorgen voor de juiste fiets. In hun reacties herkennen wij ons eigen enthousiasme: Gek van Fietsen en dol op kwaliteit!

Wij zijn trots op een klantenkring die als familie voelt. Mensen die geregeld terugkomen en vertrouwen op ons advies en onze service. Die ons bij de voornaam kennen en eerlijk zeggen waar het op staat. Die kritisch zijn waar het moet en tevreden waar het hoort. Voor dat soort klanten vormen wij al meer dan 60 jaar een aanspreekpunt voor alles wat met fietsen te maken heeft. Zij staan aan de basis van onze ambitie om de beste in de regio te zijn en te blijven. Gek van Fietsen, Gek van alles wat daaromheen speelt en Gek van klanten die dat enthousiasme hartgrondig delen.

Als familiebedrijf zijn we trots op onze medewerkers en blij met onze klanten. Vanuit dat gevoel doen we ook graag iets terug voor de samenleving waarin wij al tientallen jaren geworteld zijn. Gek van Fietsen ondersteunt veel lokale evenementen en initiatieven. Daarnaast zijn we zeer actief in het bedrijfsleven en ondersteunen we ondernemers in een duurzame aanpak van mobiliteit. Een steentje bijdragen waar het kan en bijspringen als het nodig is: dat is maatschappelijk verantwoord ondernemen!

Deskundig advies
Als je een goed product wilt aanschaffen is het belangrijk dat je iets koopt waar je heel erg blij mee bent. Omdat dat niet altijd zo makkelijk is hebben wij een professioneel team met mensen die je perfect kunnen adviseren bij het maken van een goede keuze. Of het nu gaat om een goede fiets, een fijne fietsbroek of een klein defect onderdeel, je kunt ons alles vragen.
Assortiment
De kwaliteit van Gek van Fietsen.nl toont zich in de 500m2 grote winkel met een uitgebreid en zeer doordacht assortiment topproducten. Alle producten die we verkopen zijn van bekende A-merken en zijn bewust toegevoegd aan onze winkel. Elk artikel heeft een meerwaarde nodig om bij ons in de schappen te mogen hangen, zodat u een goede keuze kunt maken. Kom je er niet uit wat de meerwaarde is of wil je meer van de producten weten vraag dan één van onze medewerkers voor meer informatie.
Kadokaart

Op zoek naar een leuk cadeau voor een enthousiaste fietsliefhebber maar niet weten wat u moet geven? Geef dan een cadeaubon van Gek van Fietsen.nl. Wij hebben kadokaarten die je op kan laden met een bedrag naar keuze. Geen gedoe meer met losse bonnen. Maak je het bedrag niet in één keer op, geen zorgen. Gebruik het restand bij een volgende aankoop!

Ruilen

Je kunt een product bij ons ruilen binnen 8 dagen op vertoon van de aankoopbon mits het product niet gebruikt is en in de originele verpakking zit.

Parkeren

Voor onze winkel aan Frederik Hendrikstraat hebben we voor je als bezoeker van Gek van Fietsen.nl 8 gratis parkeerplaatsen gereserveerd. Deze parkeerplaatsen zijn te herkennen aan een blauw bord met ons logo.