Privacy verklaring

Gek van Fietsen.nl respecteert uw privacy. Wij zorgen ervoor dat uw persoonlijke gegevens strikt vertrouwelijk blijven en gebruikt worden. Wij gebruiken uw persoonlijke gegevens om u de best mogelijk service te kunnen verlenen bij het leveren van onze producten en diensten.

Gek van Fietsen.nl zal op geen enkele wijze uw persoonlijke gegevens verkopen of verspreiden. Gek van Fietsen.nl neemt de wettelijke regelgeving op het gebied van bescherming van persoonsgegevens in acht.

Uw persoonlijke gegevens kunnen door Gek van Fietsen.nl worden gebruikt teneinde uw aankoop te realiseren. Deze kunnen bovendien gebruikt worden voor interne administratie en voor analyse- en marketingdoeleinden. Wij geven uw persoonlijke gegevens alleen dan door aan derden als dit noodzakelijk mocht zijn voor het vastleggen en/ of uitvoeren van uw bestelling.

Indien u vragen of opmerkingen heeft over onze privacy verklaring, kunt u altijd contact met ons opnemen viawebshop@gekvanfietsen.nl. Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. 

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie?   — Vul dan het onderstaande formulier in

×
×