• Zo/Ma: Gesloten
  • Di t/m Do: 08:00 - 18:00
  • Vr: 08:00 - 20:00
  • Za: 09:00 - 17:00

Personal Shopping

Vanaf heden is het mogelijk om een afspraak te maken voor Personal Shopping! Hierin nemen wij 1,5 uur de tijd om je te informeren op het gebied van e-bikes, racefietsen, en highspeed e-bikes. Oftewel, een vooraf afgesproken moment, waarin één van onze specialisten gegarandeerd voor je klaar staat!

Omdat er door de nieuwe maatregelen rondom het Corona virus maar een beperkt aantal mensen in de winkel aanwezig mogen zijn, ben jij bij het maken van een afspraak verzekerd van ons deskundig advies. In deze anderhalf uur bieden wij je ook de mogelijkheid om net als anders een proefrit te maken op de fietsen waarin je geïnteresseerd zou zijn. Want ook in deze tijd van onzekerheid moet je zeker zijn over de keuzes die je maakt wat betreft de aanschaf van een fiets. Heb je advies nodig bij iets anders dan de aankoop van een fiets? Twijfel niet en maak gerust een afspraak. 

Het maken van afspraak kan je doen door onderstaand formulier in te vullen, te bellen naar de winkel (0172 - 499 586) of te mailen naar info@gekvanfietsen.nl. In deze uitzonderlijke tijd zijn wij (bij hoge uitzondering) ook bereid om tijdens de avonduren de deur van onze winkel, speciaal voor jou te openen. Mocht het gekozen moment niet goed uitkomen nemen wij persoonlijk contact met je op om een nieuwe afspraak in te plannen. 

Wanneer je geen afspraak hebt tijdens je bezoek aan de winkel, kunnen we je verzoeken de winkel te verlaten wanneer het te druk wordt. Op deze manier proberen wij de veiligheid van het personeel en van de klant de garanderen.