• Zo/Ma: Gesloten
  • Di t/m Do: 08:00 - 18:00
  • Vr: 08:00 - 20:00
  • Za: 09:00 - 17:00

Racefiets verhuur

Altijd al een keer uitgebreid een racefiets willen proberen of een weekendje willen racen met vrienden of familie? Dan kunt u nu gebruik maken van onze huur racefietsen! 
Wat houdt het in?

Wij bieden u de kans om kennis te maken met een racefiets zonder dat u direct een fiets hoeft aan te schaffen. U kunt dan alleen of in een groep uitgebreid kennis maken met het rijden op een racefiets door er'één te huren. Omdat wij het belangrijk vinden dat u op een kwaliteitsfiets de weg op gaat verhuren wij hoogwaardige Giant Carbon racefietsen met Shimano Ultegra componenten in de maatvoeringen S t/m XL. De fietsen worden verhuurd inclusief reparatieset, fietspompje en bidonhouder zodat u compleet uitgerust op pad kunt.

Wat kost het?

U kunt de racefiets huren voor een willekeurige periode. De kosten zijn:

  • per dag: € 35,-*
  • 3 dagen: € 85,-*
  • 1 week: € 150,-*

Voor afwijkende periodes gelden tarieven op afspraak.

Mocht u na de huurperiode besluiten een racefiets bij ons aan te schaffen wordt de huurprijs (deels) in mindering gebracht op de nieuwprijs**.

Extra informatie

Wat voor fiets krijgt u mee? Wij verhuren de Giant TCR Advanced in de maten: S, M, ML, L en XL. De fietsen zijn afgemonteerd met Shimano Ultegra compact en combinatiepedalen. Zowel voor SPD als gewone schoenen. SPD-SL of Keo pedalen kunnen wij op aanvraag ook monteren.

Wilt u een huurfiets reserveren? Maak dan een afspraak via onderstaand formulier of bel naar 0172 - 499586.
Niet vergeten: neem bij het ophalen van de fiets een geldig legitimatiebewijs mee!

* De prijzen zijn inclusief verzekering tegen schade met een eigen risico van € 250,-. Bij het ophalen van de fiets betaalt u een waarborgsom van € 250

** De huurprijs wordt in mindering gebracht met een maximum bedrag van 100 euro en is geldig tot 3 maanden na het huren van de racefiets.

Vul uw gegevens in en reserveer een huur racefiets