• Zo/Ma: Gesloten
  • Di t/m Do: 08:00 - 18:00
  • Vr: 08:00 - 20:00
  • Za: 09:00 - 17:00

Werkplaats

Maak direct een afspraak.png

Wij zijn uw specialist in het onderhouden en repareren van fietsen, en we zijn van alle merken thuis. In onze Service & Techniek afdeling kunnen we onderhoud verrichten aan alle merken en type fietsen.

 Als lid van de BOVAG-afdeling Tweewielerbedrijven is ons bedrijf gecertificeerd en geeft het de zekerheid van drie maanden garantie op alle verrichte reparaties en onderhoudsbeurten, inclusief arbeid en onderdelen. Bij ons werken technici die veel ervaring hebben en op de hoogte zijn van de nieuwste technieken in de fietsmarkt. Om welk merk of type het ook gaat, u kunt er van op aan dat uw fiets in goede handen is.

Kwaliteit en service gaan bij Gek van Fietsen hand in hand. Wij willen er zeker van zijn dat u tevreden bent en blijft. Onze afdeling service en onderhoud staat daarom dagelijks voor uw klaar. Wij zorgen ervoor dat uw nieuwe fiets tiptop aan u wordt afgeleverd. Na drie maanden voeren wij gratis een eerste servicebeurt uit. En mocht er ooit iets aan uw fiets mankeren, dan helpen wij u het liefst meteen. Lukt dat niet, dan krijgt u gratis een leenfiets mee. Service? Dat beloven we niet bij Gek van Fietsen, dat maken we waar!

Service- en onderhoudsbeurten

Het is zeer aan te raden uw fiets 1 tot 2 maal per jaar aan te bieden voor een onderhoudsbeurt. We checken dan alle onderdelen, zorgen dat alles goed afgesteld en gesmeerd wordt en vervangen onderdelen als dat nodig is. U blijft dan veilig en prettig rijden. Om te bepalen wat wij aan u fiets moeten onderhouden hebben wij een onderhoudsoverzicht samengesteld waar u de gewenste onderhoudsbeurt voor uw fiets kunt kiezen. Zo zijn er voor elk type fiets 3 mogelijkheden beschikbaar waar u uit kunt kiezen.

  1. De basis beurt: tijdens de basis onderhoudsbeurt komen de belangrijkste punten van uw fiets aan de orde en weet u zeker dat uw fiets veilig is op het gebied van remmen, versnellingen en verlichting.
  2. De complete beurt: bij de complete onderhoudsbeurt wordt uw gehele fiets goed onder handen genomen en kunt u er vanuit gaan dat uw fiets op alle punten weer piekfijn in orde is. De fiets wordt volledig gecontroleerd, gesteld en gesmeerd.
  3. De onderhoudsbeurt Deluxe: tijdens onze uitgebreide onderhoudsbeurt komt uw fiets weer bijna als nieuwe voor de dag. De fiets wordt volledig gecontroleerd, gesteld en gesmeerd. Maar daarnaast worden belangrijke gemonteerde onderdelen opnieuw met vet gemonteerd en wordt uw fiets netjes schoon gemaakt.

Kijk voor alle opties in ons onderhoudsoverzicht. U vindt hier het onderhoudoverzicht voor stadsfietsenelektrische fietsenToer & Trekkingfietsen en Race & ATB. Voor alle onderhoudsbeurten geldt dat u een afspraak kunt maken om uw fiets op de gewenste dag in te plannen, dit geldt tevens voor service en onderhoud. Dan plannen we het werk in zodat u de fiets in de ochtend of middag kunt brengen en binnen een dag weer op kunt halen. Bel ons, mail ons of vul onderstaand formulier in voor het maken van een afspraak. Zo kunnen we iedereen goed helpen en hoeft u de fiets niet lang te missen. Voor kleine reparaties bent u altijd welkom.

Alle genoemde prijzen zijn exclusief het vervangen van onderdelen en materialen. Op al onze onderhoudsbeurten zijn de BOVAG garantievoorwaarden van toepassing.

Leenfiets

Als u een fiets bij ons gekocht heeft mag u gratis gebruik maken van één van onze 25 leenfietsen. Deze fietsen kunt u bij het inplannen van onderhoud direct reserveren, zodat u zeker bent van een vervangend vervoermiddel.

Afspraak maken?

Plan je fietsonderhoud of reparatie hier gemakkelijk online!