• Zo/Ma: Gesloten
  • Di t/m Do: 08:00 - 18:00
  • Vr: 08:00 - 20:00
  • Za: 09:00 - 17:00

Werkplaats

Maak direct een afspraak.png

Wij zijn je specialist in het onderhouden en repareren van fietsen, en we zijn van alle merken thuis. In onze Service & Techniek afdeling kunnen we onderhoud verrichten aan alle merken en type fietsen.

Als lid van de BOVAG-afdeling Tweewielerbedrijven is ons bedrijf gecertificeerd en geeft het de zekerheid van drie maanden garantie op alle verrichte reparaties en onderhoudsbeurten, inclusief arbeid en onderdelen. Bij ons werken technici die veel ervaring hebben en op de hoogte zijn van de nieuwste technieken in de fietsmarkt. Om welk merk of type het ook gaat, je kunt er van op aan dat je fiets in goede handen is.

Kwaliteit en service gaan bij Gek van Fietsen hand in hand. Wij willen er zeker van zijn dat je tevreden bent en blijft. Onze afdeling service en onderhoud staat daarom dagelijks voor je klaar. Wij zorgen ervoor dat je nieuwe fiets tiptop aan je wordt afgeleverd. Na drie maanden voeren wij gratis een eerste servicebeurt uit. En mocht er ooit iets aan jouw fiets mankeren, dan helpen wij je het liefst meteen. Lukt dat niet, dan krijg je gratis een leenfiets mee. Service? Dat beloven we niet bij Gek van Fietsen, dat maken we waar!

Service- en onderhoudsbeurten

Het is zeer aan te raden jouw fiets 1 tot 2 maal per jaar aan te bieden voor een onderhoudsbeurt. We checken dan alle onderdelen, zorgen dat alles goed afgesteld en gesmeerd wordt en vervangen onderdelen als dat nodig is. Je blijft dan veilig en prettig rijden. Om te bepalen wat wij aan je fiets moeten onderhouden hebben wij een onderhoudsoverzicht samengesteld waar je de gewenste onderhoudsbeurt voor jouw fiets kunt kiezen. Zo zijn er voor elk type fiets 3 mogelijkheden beschikbaar waar je uit kunt kiezen.

  1. De basis beurt: tijdens de basis onderhoudsbeurt komen de belangrijkste punten van jouw fiets aan de orde en weet je zeker dat jouw fiets veilig is op het gebied van remmen, versnellingen en verlichting.
  2. De complete beurt: bij de complete onderhoudsbeurt wordt jouw gehele fiets goed onder handen genomen en kunt je er vanuit gaan dat uw fiets op alle punten weer piekfijn in orde is. De fiets wordt volledig gecontroleerd, gesteld en gesmeerd.
  3. De onderhoudsbeurt Deluxe: tijdens onze uitgebreide onderhoudsbeurt komt jouw fiets weer bijna als nieuwe voor de dag. De fiets wordt volledig gecontroleerd, gesteld en gesmeerd. Maar daarnaast worden belangrijke gemonteerde onderdelen opnieuw met vet gemonteerd en wordt je fiets netjes schoon gemaakt.

Kijk voor alle opties in ons onderhoudsoverzicht. Je vindt hier het onderhoudoverzicht voor stadsfietsenelektrische fietsenToer & Trekkingfietsen en Race & ATB. Voor alle onderhoudsbeurten geldt dat je een afspraak kunt maken om jouw fiets op de gewenste dag in te plannen, dit geldt tevens voor service en onderhoud. Dan plannen we het werk in zodat je de fiets in de ochtend of middag kunt brengen en binnen een dag weer op kunt halen. Bel ons, mail ons of vul onderstaand formulier in voor het maken van een afspraak. Zo kunnen we iedereen goed helpen en hoef je de fiets niet lang te missen. Voor kleine reparaties bent je altijd welkom.

Alle genoemde prijzen zijn exclusief het vervangen van onderdelen en materialen. Op al onze onderhoudsbeurten zijn de BOVAG garantievoorwaarden van toepassing.

Leenfiets

Als je een fiets bij ons gekocht heeft mag u gratis gebruik maken van één van onze 25 leenfietsen. Deze fietsen kun je bij het inplannen van onderhoud direct reserveren, zodat je zeker bent van een vervangend vervoermiddel.

Afspraak maken?

Plan je fietsonderhoud of reparatie hier gemakkelijk online!