Service en Garantie

Een fiets van Gek van Fietsen geeft altijd 100% fietsplezier!

Om u fiets in optimale staat te houden bieden wij bij aanschaf een uitgebreid servicepakket aan. Dit servicepakket bestaat uit 3 onderhoudsbeurten binnen de eerste 2 jaar na aanschaf van uw fiets. Een goed onderhouden fiets rijdt veel prettiger en gaat langer mee, dus heeft u uiteindelijk veel meer plezier van uw aanschaf. Als u uw fiets regelmatig laat onderhouden en beginnende gebreken tijdig laat verhelpen, voorkomt u dure reparaties.

Voor ingrijpende reparaties en een vakkundig uitgevoerde onderhoudsbeurt, kunt u altijd bij ons terecht! Wij hebben hiervoor de kennis en ervaring in huis om uw fiets in topconditie te houden.


Het servicepakket bestaat uit:

- Een perfecte afmontage van uw fiets door professionele technici

- Een afstelbeurt na 750 kilometer of binnen 3 maanden na aankoop. Gratis!

- Een Nastelbeurt na 2000 kilometer of uiterlijk binnen 9 maanden na aankoop. Met € 30,- korting!

- Een inspectie/onderhoudsbeurt na 4000 kilometer of uiterlijk binnen 18 maanden na aankoop. Met € 30,- korting!

- Zadelomruilgarantie: Een zadel is één van de meest belangrijke onderdelen van de fiets. Indien het zadel van uw fiets niet bevalt mag u het bij ons altijd binnen het zadel  binnen  2 weken omruilen, en gaan we verder zoeken naar een fijn zadel. Dit mag altijd behalve bij een Brooks leren zadel, en het zadel moet origineel zijn en onbeschadigd.

- Gratis gebruik van een leenfiets bij onderhoud en reparatie aan uw eigen fiets.

 

Garantie voorwaarden:

De garantie betreft alle eventuele materiaal- en constructiefouten die de fabrikant beoordeelt. Slijtage door normaal gebruik en klachten door onjuiste behandeling of gebrek aan onderhoud vallen buiten de garantie. Gek van Fietsen.nl treedt voor fietsen die bij ons zijn aangeschaft op als tussenpersoon om u als consument zo goed en zo snel mogelijk te helpen bij eventuele klachten of problemen.

De exacte garantiebepalingen staan op de website van de fabrikant en kunnen bij de verschillende fabrikanten afwijken van elkaar. De gemiddelde garantie termijn op onderdelen van de fiets is 1 á 2 jaar en op het frame is de garantietermijn gemiddeld veel langer.

Let op: Bij het niet nakomen van de onderhoudsbeurten kan de garantie vervallen.

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie?   — Vul dan het onderstaande formulier in

×
×