• Zo/Ma: Gesloten
  • Di t/m Do: 08:00 - 18:00
  • Vr: 08:00 - 20:00
  • Za: 09:00 - 17:00

Shimano Service Center

Wij zijn een Shimano Service Center! Maar wat houdt dat in?

A world of cycling knowledge

Het verleggen van grenzen begint bij de keuze van de juiste materialen. U stemt uw fiets tot in detail af op uw ambities en de extra accessoires kiest u eveneens met dezelfde zorg. U en uw fiets voelen zich dan ook thuis bij een Shimano Service Center. De thuisbasis voor snelle en vakkundige service zoals alleen de Service Center-dealer die kan bieden.

Shimano waarborg

Selecteert u uw onderdelen en accessoires met uiterste zorg en wilt u uw fiets in absolute topconditie houden? Dan gaat u voor de nieuwste Shimano producten, onderhoud, reparatie en advies naar een Shimano Service Center. Want daar bent u verzekerd van de beste service en de hoogste kwaliteit volgens het waarborg van Shimano.

Vakkundige werkplaats

Een Shimano Service Center heeft een professionele werkplaats voor vakkundig onderhoud, snelle reparaties en het allerbeste advies op fietsgebied. Bovendien worden onze medewerkers continu bijgeschoold door de Shimano Service Center academy en zij werken alleen met de allerbeste gereedschappen. Uw fiets is dus in vertrouwde handen.

Noviteiten en innovaties

Wij zijn als Shimano Service Center bovenal een echte trendsetter. Zo vindt u bij ons steeds de nieuwste producten. Shimano introduceert unieke noviteiten en belangrijke innovaties namelijk het eerst via de Service Centers. Bij ons kunt u zich dus als eerste vakkundig laten informeren over de nieuwste producten.

Shimano Service Center

Een Shimano Service Center heeft een gespecialiseerde fietsshop met een ruim en overzichtelijk aanbod uit de complete collectie Shimano producten. Zo beschikken wij altijd over voldoende onderdelen, noodzakelijk voor eventuele reparaties. Daarnaast kunt u bij ons als Shimano Service Center altijd terecht voor uw Shimano fietsschoenen, de functionele en comfortabele fietskleding en de uitstekende onderhoudsmiddelen.

Europees netwerk
Het Shimano Service Center-concept treft u aan in geheel Europa. Overal zult u Service Center-dealers aantreffen die beschikken over een ruim assortiment Shimano producten.
Wij vormen met elkaar een netwerk van kwalitatief hoogwaardige dealers die u eveneens uitgebreid kunnen informeren over het complete Shimano producten gamma. Daarnaast kunnen wij u altijd goed adviseren over de fietscomponenten en -accessoires die in specifieke regio’s het best bruikbaar zijn.

Service Centers zijn een waarborg voor kwaliteit en vormen in heel Europa de top op het gebied van informatie, service en betrouwbaarheid. Meer informatie op: www.shimanoservicecenter.com 

Contactformulier:

Heeft u voor ons een vraag, klacht of opmerking? Wilt u een offerte aanvragen? Vul dan onderstaand contactformulier voor ons in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.