Lezyne GPS Super Loaded HRSC

Lezyne GPS Super Loaded HRSC

229,95

Lezyne Super GPS HR + Cadans Loaded

Op voorraad

Of

Afspraak maken


    • Gratis eerste Onderhoudsbeurt
    • Premium dealer
    • Quick service - klaar terwijl je wacht
    • Proefrijden op veel modellen

    Omschrijving

    De Lezyne Super GPS is een grootbeeld GPS-apparaat met een 900mAh-batterij. Tot 24 uur batterijduur en tot 400 uur opnametijd. Het kan GPS- en Glonass-satellieten gebruiken voor navigatie.

    Al onze GPS-computers zijn verkrijgbaar in een speciale Loaded Kit bestaande uit een Composite Matrix-container met stevige schuimstofvakjes.

    Super GPS Loaded Kit Optie 2 omvat:

    Lezyne Super GPS
    HR Flow Sensor – Hartslagmeter
    Cadance Speed Flow Sensor – Cadanssensor
    X-Lock standaard
    GPS Front Bar Mount CM
    Micro USB Cable

    Een geavanceerde fietscomputer met de nieuwste technologieën en interactieve functies. De Super GPS is een geavanceerde fietscomputer die is geprogrammeerd met de nieuwste technologieën en interactieve functies. Het apparaat is intern ontworpen en ontwikkeld en ontwikkeld om elk type fietservaring te verbeteren. Het is compleet met alle basisfuncties die je zou verwachten van een GPS-fietscomputer, maar met zoveel meer. Het kan gelijktijdig worden gekoppeld met Bluetooth Smart of ANT + TM-compatibele vermogensmeters, hartslagmeters en snelheids / cadanssensoren, naast compatibele elektronische aandrijvingen. In combinatie met onze gratis Ally V2-app voor smartphones, kan de Super GPS vervolgens inkomende berichten en telefoongesprekken weergeven, turn-by-turn navigatie bieden en direct worden aangepast. Live volgen (Lezyne Track) kan ook worden geactiveerd in de app zodat vrienden en familie ritten in realtime kunnen volgen. Verder is het apparaat uitgerust met GPS- en Glonass-chips, een barometer en een accelerometer. Gecombineerd verbeteren deze de nauwkeurigheid en gegevensregistratie aanzienlijk. En met de allerbeste batterijduur van maximaal 24 uur is de Super GPS een complete fietscomputer die klaar is voor elk fietsavontuur.

    Extra informatie

    Kleur

    Gewicht (kg)

    Hoogte

    Diepte

    Breedte

    Type/Model

    Verzekering

    Je nieuwe fiets uitstekend verzekerd!

    Meer informatie

    9 Plus pakket

    Bekijk de voordelen

    Proefrit maken?

    Ervaar deze fiets zelf in onze showroom

    Maak een afspraak

    Gerelateerde producten