Tacx Trainer Flux S Smart

Tacx Trainer Flux S Smart

599,00

Tacx Trainer Flux S Smart

Op voorraad

Of

Afspraak maken


    • Gratis eerste Onderhoudsbeurt
    • Premium dealer
    • Quick service - klaar terwijl je wacht
    • Proefrijden op veel modellen

    Omschrijving

    De FLUX S Smart heeft alles wat je zoekt in een Smart direct drive trainer. Betrouwbaar, nauwkeurig, stil, sterk, en hij heeft een goed fietsgevoel. Deze ideale fietstrainer leent zich perfect voor jouw indoor-trainingen en is compatibel met je favoriete apps.

    Nauwkeurig &betrouwbaar

    Een betrouwbare, nauwkeurige en consistente vermogensmeting is essentieel om je prestatie en voortgang bij te houden. Dit is precies waar de FLUX S Smart voor is ontwikkeld, hij meet je vermogen nauwkeurig binnen 3,0%.

     

    Extreem stil

    De FLUX S Smart is ontwikkeld om vibraties en het geluidsniveau naar het absolute minimum te krijgen. Het resultaat is een zeer stille fietstrainer met vliegwiel.

     

    Stand Alone

    De slimme elektronica van deze fietstrainer maakt het mogelijk om stand-alone te trainen, zonder software. Hij volgt een progressieve vermogensgrafiek wat betekent dat het vermogen progressief toeneemt wanneer je sneller fietst. Dit is identiek aan fietsen op een vlakke weg.

     

    Connectie Indicatoren

    Intuïtieve LED-lampjes laten zien of de trainer is aangesloten op de netstroom en is gekoppeld aan een device via ANT+ of Bluetooth

     

    Stabiel Frame

    Ontworpen om de meest intense trainingssessies te kunnen weerstaan, deze fietstrainer kan alles aan. Een groot grondoppervlak garandeert maximale stabiliteit en duurzame materialen geven de kwaliteit die je verwacht.

    Extra informatie

    Verzekering

    Je nieuwe fiets uitstekend verzekerd!

    Meer informatie

    9 Plus pakket

    Bekijk de voordelen

    Proefrit maken?

    Ervaar deze fiets zelf in onze showroom

    Maak een afspraak

    Gerelateerde producten