• Zo/Ma: Gesloten
  • Di t/m Vr: 08:00 - 17:30
  • Za: 08:30 - 17:00
1.299,-
Incl. 9 Plus pakket

Tacx Trainer Neo Smart T2800

De Tacx NEO Smart is de krachtigste, intelligentste en stilste indoortrainer van dit moment. Het is de eerste echte direct drive trainer, er zit namelijk niet één fysieke overbrenging in. De wegsimulatie voelt heel erg natuurlijk aan, er gaat geen kracht verloren.

De krachtige motor kan een weerstand uitoefenen tot 2200 Watt en simuleert een helling realistisch tot 25%, tevens drijft hij aan in afdalingen. Dit alles leidt tot het meest natuurgetrouwe fietsgevoel, ook tijdens beklimmingen.

 

De Tacx Neo Smart communiceert via ANT+ en Bluetooth® Smart en kan daardoor draadloos aan smartphones en tablets gekoppeld worden. Dankzij het ANT+ FE-C protocol kun je vervolgens trainen met zowel Tacx-apps als apps van derden, zoals Zwift en TrainerRoad.

 

Heb je een Tacx Neo Smart en wil je meer uit je trainingen halen dan mogelijk is met de apps van Tacx? Dan bestaat de mogelijkheid om de trainer te koppelen aan je computer. Op die manier kun je trainen met de Tacx Trainer Software 4, Advanced. Het regelen van de weerstand en uitlezen van je prestatiegegevens gebeurt dan via je computer in plaats van je tablet of smartphone. Je kunt bijvoorbeeld langere video’s rijden, uitgevoerd in HD of Blu-Ray kwaliteit, en wanneer de hellingshoek verandert wordt de weerstand hierop aangepast. Om de FLUX Smart te koppelen aan je Windows PC heb je de Upgrade Smart nodig. In dit pakket zit de Tacx Trainer software 4, Advanced, een bedieningskastje voor op je stuur en de ANT+ Antenna.

 

OPGELET: De Neo beschikt over een universeel EDCO Multisys body die op alle Shimano en Sram cassettes past en op de meeste Campagnolo cassettes. Of de Campagnolo cassette past, hangt af van het aantal uitsparingen binnenin de cassette.

 

Op de Tacx website vindt u een lijst van wat past en wat niet past.

http://www.tacx.com/en/products/trainers/neo-smart#tab_2

Bekijk ook
Heeft u een vraag of wilt u meer informatie?